Adverteren op InfoPortal.nl

Wil je jouw bedrijf onder de aandacht brengen bij een breed en geïnteresseerd publiek? Ontdek de kracht van adverteren op InfoPortal! Met onze gerichte advertentiemogelijkheden bereik je precies die klanten die belangstelling hebben voor wat jij aanbiedt.

Of het nu gaat om een lokale dienst of een (inter-)nationaal product, InfoPortal biedt diverse advertentieformaten en strategieën die zijn aangepast aan jouw behoeften. Begin vandaag nog met het vergroten van je zichtbaarheid en het stimuleren van je verkoop. Adverteer op InfoPortal — waar jouw doelgroep samenkomt.

Advertentie op elke pagina, inclusief homepage

Het is mogelijk om een advertentie in de vorm van een afbeelding van 350×300 pixels of 350×600 pixels met link naar jouw website of pagina te plaatsen. Deze advertentie wordt aan de rechterkant op alle pagina’s, zowel de homepage als elke andere pagina, net boven of net onder het blok “Nieuwste berichten” geplaatst.

Zo’n advertentie van 350×300 pixels, het standaard formaat, kost slechts € 250,00 per jaar. Na een jaar nemen wij contact met je op om te overleggen of je de advertentie wilt verlengen of wilt stoppen. De advertentie wordt nooit automatisch verlengd.

Een advertentie van 350×600 pixels, de dubbele hoogte van het standaard formaat, kost € 400,00 op jaarbasis.

Wil je op een andere, specifieke pagina adverteren, dat kan ook. De kosten daarvoor bedragen € 100,00 éénmalig.

Andere mogelijkheden om te adverteren

Heb je andere, specifieke wensen? Laat het ons weten. Wij staan overal voor open en denken graag met je mee over de mogelijkden.

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina.