Artikel of link toevoegen

Wilt u ook een eigen artikel, blog of link toevoegen aan onze website met een Domain Authority (DA) van 51 en een Page Authority (PA) van 32? Dat kan! Daar zijn verschillende mogelijkheden voor. Lees hieronder de verschillende mogelijkheden of neem contact met ons op via ons contactformulier.

Artikel toevoegen | Link toevoegen | Opdracht en betaling

Artikel of blog toevoegen

U kunt net zoveel artikelen of blogs toevoegen als u wilt. Een artikel dient uit minimaal 500 woorden te bestaan en geschreven zijn in foutloos Nederlands. De tekst mag maximaal 2 “do follow”-links bevatten en dient te zijn voorzien van minimaal 1 rechten vrije afbeelding. Heeft u geen afbeelding? Kijk dan eens op Pixabay.nl. Uiteraard kunnen wij er ook een afbeelding voor u bij zoeken.

Wij plaatsen in principe elk soort en elk type tekst, behalve aanstootgevende, drugs, roken of sex gerelateerde content. Elk artikel wordt voor het plaatsen gecontroleerd. Wij behouden ons het recht voor om elk artikel, al dan niet zonder opgaaf van reden, te mogen weigeren en niet te plaatsen.

Het plaatsen van een artikel of blog inclusief afbeelding en maximaal 2 uitgaande do follow links kost éénmalig € 30,00 excl. btw. Het artikel of blog blijft vervolgens op de website staan zolang de website bestaat.

Daarnaast heeft u de mogelijkheid om het artikel of blog ook bovenaan in de slider als ‘featured’ artikel te plaatsen. Het artikel blijft dan in ieder geval 30 dagen in de featured slider staan. De kosten hiervoor zijn € 10,00 excl. btw voor 30 dagen. Wilt u langer? Dat kan uiteraard ook.

U kunt net zoveel links toevoegen als u wilt. Dit mag naar (vrijwel) elke willekeurige website en/of pagina, behalve naar aanstootgevende of drugs/sex/roken-gerelateerde content. Wij behouden ons het recht voor om elke link, al dan niet zonder opgaaf van reden, te mogen weigeren en niet te plaatsen. Elke link wordt voor het plaatsen gecontroleerd.

Er zijn 2 mogelijkheden om een link te plaatsen:

  1. Op de homepage (rechts in de zijbalk).
  2. Op de Linkpartner-pagina.

Links op de homepage blijven maximaal 1 jaar staan, daarna worden ze verplaatst naar de Linkpartner-pagina.

Links op de linkpartner-pagina blijven staan en worden niet verwijderd.

Link op de homepage

De kosten voor een link op de homepage bedragen € 20,00 excl. btw per jaar. Deze links worden na een jaar verplaatst naar de linkpartner-pagina.

Link op de linkpartner-pagina

De kosten voor een link op de linkpartner-pagina bedragen éénmalig € 10,00 excl. btw. Deze links blijven staan zolang de website bestaat of als u opdracht geeft deze te verwijderen.

Opdracht en betaling

U kunt via ons contactformulier aangeven wat u precies wilt plaatsen. Wij geven u dan de prijs daarvoor en bij akkoord kunt u vervolgens uw gegevens (artikel/blog-tekst, links, afbeelding, etc.) aanleveren. Indien uw aanvraag wordt geaccepteerd, krijgt u van ons de factuur. Na ontvangst van uw betaling wordt de link, het artikel en/of de blog, zo snel mogelijk geplaatst. Dat is doorgaans dezelfde werkdag of begin van de volgende werkdag.

Prijzen

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief 21% btw. Levering geschiedt altijd op factuur. Uw content of link wordt geplaatst na ontvangst van de betaling.