Avondwandelvierdaagse Klazienaveen van 27 t/m 30 mei

avondwandelvierdaagse wandelvierdaagse Klazienaveen 1 - InfoPortal

De Avondwandelvierdaagse in Klazienaveen vindt dit jaar plaats van maandag 27 mei tot en met donderdag 30 mei. Dit is de perfecte gelegenheid om samen met familie, vrienden of solo te genieten van een actieve week. Ben je klaar om te genieten van de frisse buitenlucht en de gezelligheid van een gemeenschapsevenement?

Start en inschrijving

De wandelactiviteiten starten dagelijks vanaf het hoofdveld van FC Klazienaveen, waar ook de inschrijvingen worden gehouden. Je kunt je als schoolgroep inschrijven tot 20 mei, terwijl individuele inschrijvingen open blijven tot de startdag op 27 mei. De kantine van FC Klazienaveen dient als het centrale punt waar vanuit alle activiteiten beginnen.

Lees ook: “Bakkie voor een Zakkie”: Klazienaveen zet zich in voor een schonere buurt

Lees ook: Drenthe Loopfestijn: Belangrijk nieuws voor bewoners langs het parcours!

Diverse afstanden en starttijden Avondwandelvierdaagse

Of je nu een ervaren wandelaar bent of gewoon wilt genieten van een lichte avondwandeling, er is voor ieder wat wils:

  • 15 km start om 17:45 uur
  • 10 km start om 18:00 uur
  • 5 km start om 18:15 uur
avondwandelvierdaagse wandelvierdaagse Klazienaveen 3 - InfoPortal

Feestelijke afsluiting

De laatste avond van de Avondwandelvierdaagse is altijd een speciale. Op donderdagavond wordt de wandeling afgesloten in het centrum van Klazienaveen, compleet met muzikale begeleiding van verschillende muziekkorpsen. Dit zorgt voor een feestelijke sfeer waarbij de prestaties van alle deelnemers gevierd worden.

Kosten van deelname Avondwandelvierdaagse

Deelnemen aan de Avondwandelvierdaagse is niet alleen leuk, maar ook betaalbaar. De kosten zijn:

  • € 6,50 per persoon voor groepen
  • € 7,50 per persoon voor individuele deelnemers

Organisatie door WSV De Tippelaar

De organisatie van dit prachtige evenement is in handen van WSV De Tippelaar, die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt en dat deelnemers een veilige en plezierige ervaring hebben. Kijk voor meer informatie op de website van WSV De Tippelaar.

avondwandelvierdaagse wandelvierdaagse Klazienaveen 3 - InfoPortal

Meedoen aan de avondwandelvierdaagse

De Avondwandelvierdaagse is de perfecte gelegenheid om actief te zijn in de frisse buitenlucht, te genieten van de natuurlijke schoonheid van Klazienaveen en de banden met je gemeenschap te versterken. Of je nu meedoet om fit te blijven, als sociale activiteit of gewoon voor de gezelligheid, het belooft een onvergetelijke ervaring te worden.

Mis deze kans niet om deel te nemen aan een van de leukste, gezondste en meest gemeenschapsgerichte evenementen in Klazienaveen. Zet de data in je agenda, schrijf je in en doe mee met de Avondwandelvierdaagse! Voor meer informatie over het evenement, bezoek onze website of volg ons op sociale media.