Derde Editie van Tjoba Beach Volleybaltoernooi op Sportpark De Planeet in Klazienaveen

Tjoba Beach Volleybaltoernooi Klazienaveen - InfoPortal

Op zondag 30 juni vindt de derde editie van Tjoba Beach Volleybaltoernooi plaats op sportpark De Planeet in Klazienaveen. Dit populaire beachvolleybaltoernooi, georganiseerd in het grootste buitendorp van de gemeente Emmen, belooft wederom een dag vol sport en plezier te worden.

Voorbereidingen Tjoba Beach Volleybaltoernooi in volle gang

De organisatie van Tjoba Beach is druk bezig met de laatste voorbereidingen. De commissie, bestaande uit Lotte Peters, Melissa Maat, Maartje Veenstra, Chris van Gemen, Gerrit Voorn senior, Gerrit Voorn junior en Geert Zikken, werkt hard om alles in goede banen te leiden. Gerrit Voorn senior, verantwoordelijk voor de publiciteit, vertelt dat Tjoba Beach een zelfstandige stichting is. Als oud-voorzitter en lid van volleybalvereniging Tjoba draagt hij het evenement een warm hart toe.

Lees ook:Judoleraar Jacob Vos (80) uit Klazienaveen benoemd tot bondsridder

Lees ook: FC Klazienaveen start nacompetitie tegen Wildervank

Locatie en deelnemers

Het toernooi wordt gehouden op het multifunctionele beachveld naast de banen van tennisclub Rackem, gelegen op sportpark De Planeet. Tjoba Beach staat open voor alle leeftijden en niveaus. Competitie- en recreatieteams, maar ook teams bestaande uit familie, vriendengroepen en collega’s zijn van harte welkom.

Er zullen vier velden met tribunes worden opgezet om de wedstrijden te accommoderen. Het toernooi begint om 9.00 uur en eindigt met de finales rond 17.00 uur, waarna de dag feestelijk wordt afgesloten met een barbecue. Volgens Voorn is het een perfecte gelegenheid om lekker buiten aan de slag te gaan in het zand, hoewel hij aangeeft dat beachvolleybal fysiek zwaarder is dan zaalvolleybal vanwege het mulle zand.

Basisschooltoernooi als nieuw element Tjoba Beach Volleybaltoernooi

Nieuw dit jaar is het beachvolleybaltoernooi voor bovenbouwleerlingen van basisscholen in Klazienaveen. Dit toernooi vindt plaats op vrijdag 28 juni, twee dagen voor het grote Tjoba Beach evenement. Het wordt georganiseerd door Tessa Rocks, een studente sport en bewegen, in samenwerking met een buurtsportcoach van de gemeente Emmen. Kinderen kunnen zich als team inschrijven via de website www.actiefinemmen.nl.

Inschrijven en meer informatie

Wil je meedoen aan Tjoba Beach? Inschrijven voor het toernooi kan tot 20 juni via de website www.tjoba.nl. Zorg dat je er op tijd bij bent, want het aantal deelnemende teams is maximaal dertig.

Tjoba Beach belooft een dag vol sport, plezier en gezelligheid te worden. Mis het niet en schrijf je in voor een onvergetelijke ervaring op sportpark De Planeet in Klazienaveen.

Kijk voor meer informatie op www.tjoba.nl/tjobabeach.

(C) Afbeelding: www.tjoba.nl