FC Klazienaveen oefent tegen FC Emmen

FC Klazienaveen - FC Emmen - InfoPortal

Het nieuwe voetbalseizoen komt er al weer aan en FC Klazienaveen bereidt zich voor op een spannend jaar. Ter voorbereiding zal FC Klazienaveen op zaterdag 6 juli een oefenwedstrijd spelen tegen FC Emmen. Deze wedstrijd biedt een uitstekende gelegenheid om de nieuwe selecties van beide teams van dichtbij te zien en aan te moedigen.

Kom FC Klazienaveen aanmoedigen

De oefenwedstrijd tegen FC Emmen is een belangrijke test voor FC Klazienaveen. Beide teams hebben een volledig nieuwe selectie en zijn klaar om hun vaardigheden te tonen. Deze wedstrijd is niet alleen een kans voor de spelers om zich te bewijzen, maar ook voor de fans om de nieuwe gezichten in het team te leren kennen. Zorg dat je erbij bent om jouw team aan te moedigen en de spannende actie op het veld mee te maken. Verdere informatie over de ticketverkoop volgt binnenkort.

Lees ook: FC Klazienaveen daalt af naar Vierde Klasse na nederlaag tegen Wildervank

Lees ook: Derde Editie van Tjoba Beach Volleybaltoernooi op Sportpark De Planeet in Klazienaveen

Voorbereiding FC Emmen

Hoewel de focus ligt op FC Klazienaveen, is het interessant om te weten dat FC Emmen ook druk bezig is met hun seizoenvoorbereiding. De Emmenaren starten hun training op 23 juni, met hun eerste oefenwedstrijden tegen amateurclubs HZVV en natuurlijk FC Klazienaveen. Deze wedstrijden dienen als opwarmers voor de zwaardere wedstrijden die later volgen, zoals die tegen SC Cambuur en de traditionele wedstrijd tegen FC Groningen.

Trainingskamp in Duitsland

Na de wedstrijden in juli, zal FC Emmen een trainingskamp in het Duitse Billerbeck houden. Hier zullen ze oefenen tegen SC Verl en Arminia Bielefeld, wat hun voorbereiding op het nieuwe seizoen verder versterkt. Dit intensieve trainingskamp eindigt op 2 augustus met een wedstrijd tegen FC Den Bosch. De voorbereiding wordt afgesloten met een open dag op 3 augustus in de Oude Meerdijk, een evenement waar fans hun team kunnen ontmoeten.

Mis het niet!

Zorg dat je de oefenwedstrijd tussen FC Klazienaveen en FC Emmen op 6 juli om 15:00 uur op Sportpark De Planeet niet mist. Het is de perfecte gelegenheid om het nieuwe seizoen in te luiden. Tevens kun je zien hoe beide teams zich voorbereiden op de uitdagingen die voor hen liggen. Houd de website en sociale media in de gaten voor meer informatie over de ticketverkoop en andere updates.

Nieuwe selectie FC Klazienaveen

Met een nieuwe selectie en de nodige voorbereidingen, belooft het een spannend seizoen te worden voor de Klazienaveners. Kom naar de wedstrijd tegen FC Emmen en support jouw team terwijl ze zich klaarmaken voor een succesvol seizoen. Samen zorgen we voor een onvergetelijke start van het voetbalseizoen!

(C) Afbeelding FC Klazienaveen