FC Klazienaveen veroordeeld tot degradatiewedstrijden

FC Klazienaveen voetbal KNVB - InfoPortal

Het afgelopen weekend was een uitdagende speelronde voor FC Klazienaveen. De ploeg verloor met 6-2 van SVM Marknesse, waardoor de druk op het team verder toenam. Hieronder een overzicht van de uitslagen van afgelopen zaterdag van de ploegen onderin:

Vitesse 63 – DVC Dedemsvaart: 5 – 0
SVM Marknesse – FC Klazienaveen: 6 – 2
DESZ – FC Meppel: 1 – 2

Degradatiestrijd in volle gang

Door de eigen nederlaag waren de Klazienaveners afhankelijk van de uitslagen op de andere velden. Doordat concurrent voor directe degradatie DVC Dedemsvaart ook verloor, was dat echter niet meer van belang. Bij een overwinning had DVC Dedemsvaart over de Klazienaveners heen kunnen wippen. Na de nederlaag van de Klazienaveners, evenals de verliespartijen van Elim en DVC Dedemsvaart, blijft de situatie onderaan de ranglijst ongewijzigd. Met respectievelijk 21 en 20 punten blijven Elim en FC Klazienaveen in de gevarenzone. Dit betekent dat DVC Dedemsvaart (18 punten) en DKB (4 punten) degraderen naar de 4e klasse. Elim en FC Klazienaveen moeten zich opmaken voor spannende degradatiewedstrijden.

Lees ook: FC Klazienaveen kan rechtstreekse degradatie nog ontlopen

Lees ook: Spanning stijgt voor de voetbalkraker tussen DVC Dedemsvaart 1 en FC Klazienaveen 1

Degradatiewedstrijden: eerste confrontatie voor FC Klazienaveen

Aanstaande zaterdag staat de eerste belangrijke degradatiewedstrijd voor FC Klazienaveen op het programma. Het team speelt thuis tegen v.v. Wildervank. De wedstrijd begint om 15:00 uur en de steun van de fans is essentieel voor het team. Kom dus allen naar het stadion om het team aan te moedigen in deze cruciale wedstrijd!

Steun ons team!

De aanmoediging van de supporters kan een wereld van verschil maken in deze beslissende fase van het seizoen. Jouw steun kan ons team helpen om in de competitie te blijven en een succesvolle degradatiestrijd te voeren.

Zorg dat je erbij bent aanstaande zaterdag om 15:00 uur bij de thuiswedstrijd tegen v.v. Wildervank. Samen kunnen we ervoor zorgen dat Klazienaveen de overwinning behaalt en een stap dichter bij behoud in de competitie komt. We zien je graag aanstaande zaterdag!