Game of Thrones-prequel Nine Voyages wordt een meeslepende animatieserie!

Infoportal - Game Of Thrones - Nine Voyages

George R.R. Martin deelt in zijn recente online blog opwindend nieuws over de transformatie van de langverwachte Game of Thrones-prequel Nine Voyages. De oorspronkelijke plannen om het verhaal tot leven te brengen als een liveactionserie blijken nu onhaalbaar, en Martin onthult dat Nine Voyages in plaats daarvan de overstap maakt naar de wereld van animatie.

Game of Thrones: Nine Voyages

Het verhaal van Nine Voyages ontvouwt zich voor de gebeurtenissen in House of the Dragon, de veelgeprezen prequel van Game of Thrones. Het neemt ons mee op een epische reis aan boord van de Zeeslang, het majestueuze schip van Corlys Velaryon.

>>> Lees ook: Release datum en trailer Indiana Jones and the Dial of Destiny

Animatie in plaats van liveactionserie

Martin legt uit dat de keuze voor animatie voortkomt uit de praktische overwegingen van het verhaal. “Een liveactionserie zou aanzienlijk duurder worden,” schrijft hij. “Aangezien het grootste deel van de serie zich afspeelt op zee, zouden we wekelijks nieuwe havens moeten bouwen. Er is een hele wereld die we willen verkennen, en animatie biedt een veel grotere kans om dat op een overtuigende manier te doen.” Martin enthousiasmeert lezers met het nieuws dat er momenteel drie geanimeerde projecten in ontwikkeling zijn.

Nine Voyages in productie

Hoewel Nine Voyages nu volop in productie is, onthult Martin ook dat enkele andere projecten voorlopig op pauze zijn gezet, in afwachting van groen licht van HBO. De 75-jarige auteur erkent eerlijk dat de onzekerheden van Hollywood ervoor zorgen dat hij niet met absolute zekerheid kan zeggen of al zijn ambitieuze plannen werkelijkheid zullen worden. “Niets is zeker in Hollywood,” bekent hij.

Adembenemende zeegevechten en mysterieuze eilanden

Met animatie als het gekozen medium voor Nine Voyages, opent Martin de deuren naar een grenzeloze verkenning van de wereld van Westeros en daarbuiten. Fans kunnen zich verheugen op adembenemende zeegevechten, mysterieuze eilanden en ontmoetingen met onvergetelijke personages. De beslissing om voor animatie te kiezen biedt niet alleen financiële voordelen, maar ook de mogelijkheid om de verbeelding tot leven te brengen op manieren die in liveaction moeilijk te realiseren zouden zijn.

Verrijking van Game of Thrones universum

De animatieserie belooft niet alleen een visueel spektakel te worden, maar ook een verdieping van het rijke Game of Thrones-universum. Terwijl Nine Voyages zich ontvouwt, zullen kijkers getuige zijn van de opkomst van Corlys Velaryon en de uitdagingen waarmee hij wordt geconfronteerd op zijn epische zeeavonturen. Martin belooft dat de serie de diepten van de geschiedenis en cultuur van Westeros zal verkennen, waardoor fans een dieper begrip krijgen van de gebeurtenissen die leiden tot de gebeurtenissen in House of the Dragon.

Groen licht

Met nog veel meer opwindende projecten op de horizon, blijft het afwachten welke verhalen daadwerkelijk het groene licht zullen krijgen. Maar voor nu kunnen fans reikhalzend uitkijken naar de animatieserie Nine Voyages, die hen meevoert naar nieuwe werelden en avonturen in het geliefde Game of Thrones-universum. De toekomst van Westeros ziet er animatiever dan ooit uit!

(C) Afbeelding van Filmbetrachter via Pixabay