Grote updates bij Flitsmeister: ontdek wat er verandert vanaf 6 mei

Flitsmeister - InfoPortal

Flitsmeister, de trouwe metgezel van ruim 3 miljoen gebruikers, zet een grote stap voorwaarts met spannende updates die op 6 mei worden doorgevoerd. Al 15 jaar lang helpt Flitsmeister zijn gebruikers om veiliger en efficiënter op de weg te zijn, met waarschuwingen voor flitsers, gevaarlijke situaties, en verkeersvertragingen. Nu, ter viering van deze mijlpaal, kondigt het bedrijf belangrijke wijzigingen aan die het gebruik van de app nog aangenamer en uitgebreider maken.

Nieuwe functies in Flitsmeister PRO

Flitsmeister gaat enkele van zijn populairste functies, zoals Apple CarPlay, Android Auto en de berekening van gemiddelde snelheid bij trajectcontroles, opnemen in het PRO pakket. Deze stap stelt deze software in staat om te blijven investeren in de app en hardware, waardoor het team de hoge kwaliteit kan blijven leveren die gebruikers verwachten.

Lees ook: Uitbreiding WhatsApp privacyverklaring na Ierse boete

Lees ook: Zuid-Korea komt met nieuwe wet voor downloadwinkels Apple en Google

Probeer Flitsmeister PRO gratis

Om gebruikers kennis te laten maken met de nieuwe PRO-versie, biedt deze app een gratis proefperiode van 30 dagen aan. Na deze periode is de dienst beschikbaar voor slechts €2,99 per maand, en is maandelijks opzegbaar. Dit maakt het gemakkelijk voor bestaande en nieuwe gebruikers om de extra functies te ervaren zonder directe verplichtingen.

Wat kun je verwachten van Flitsmeister PRO?

Flitsmeister PRO is geladen met functies die het rijden niet alleen veiliger maar ook aangenamer maken. Hier zijn enkele hoogtepunten:

  • Uitgebreide flitserdekking: Ontvang updates over alle flitsers, flitspalen, en trajectcontroles.
  • Nooddienst alerts: Krijg waarschuwingen voor naderende ambulances, zodat je veilig kunt uitwijken.
  • Verkeersupdates: Blijf op de hoogte van files en ontvang realtime informatie over de duur en oorzaak van vertragingen.
  • Navigatie en betaald parkeren: Combineer navigatie met handige parkeerfuncties binnen één app.
  • Geen advertenties: Een ongestoorde ervaring zonder advertenties.

Voor wie is Flitsmeister PRO bedoeld?

Of je nu dagelijks pendelt, vaak lange afstanden aflegt, of gewoon de lokale wegen verkent, Flitsmeister PRO is ontworpen om jouw rijervaring te verbeteren. De veelzijdigheid van de app maakt het een must-have voor iedere automobilist die waarde hecht aan tijd, veiligheid, en comfort.

Blijf verbonden en veilig op de weg

Met deze updates blijft Flitsmeister vooroplopen in de technologie voor automobilisten. Het team achter deze software is dankbaar voor de trouwe gebruikers die de app al die jaren hebben ondersteund en kijkt uit naar nog vele jaren van innovatie en samenwerking.

Sluit je aan bij de Flitsmeister Community

Bezoek de officiële Flitsmeister website voor meer informatie over de veranderingen, om je aan te melden voor de gratis proefperiode of om meer te weten te komen over de verschillende functies die de app biedt. Ontdek hoe deze app je kan helpen een betere en bewustere bestuurder te worden.

Zet je schrap voor een revolutionaire update die je rijervaring zal transformeren. Mis het niet en maak deel uit van de toekomst van rijden met Flitsmeister!