Inloopbijeenkomst weg Emmen-Klazienaveen N862

Weg Klazienaveen - Emmen N862 Drenthe MM Bereikbaar

Op maandag 22 april en dinsdag 23 april 2024 organiseert MM Bereikbaar twee keer een inloopbijeenkomst over het Definitief Ontwerp voor de aanpassing van de weg tussen Emmen en Klazienaveen (N862). Het doel is om de doorstroming te verbeteren en de bereikbaarheid van de dorpen en bedrijventerreinen te optimaliseren.

De bijeenkomst op 22 april vindt plaats in Klazienaveen, gevolgd door een bijeenkomst op 23 april in Nieuw-Dordrecht.

Focusgroep N862

In samenwerking met de focusgroep N862, bestaande uit erkende overlegpartners, inwoners, ondernemers en organisaties, is het definitieve ontwerp voor het weggedeelte van Klazienaveen tot en met de aansluiting Nieuw-Dordrecht ontwikkeld. Het gedeelte van Nieuw-Dordrecht tot aan de Dordsestraat wordt op een later moment behandeld.

Wat kunt u verwachten op de inloopbijeenkomst?

Tijdens de inloopbijeenkomst wordt uitgebreid ingegaan op het Definitief Ontwerp van het betreffende weggedeelte. Daarnaast krijg je de kans om te reageren op het schetsontwerp van de Doorfietsroute. Medewerkers van MM Bereikbaar zijn aanwezig om een toelichting te geven op de plannen en om eventuele vragen te beantwoorden.

Kom langs en laat je stem horen!

Ben je geïnteresseerd in de toekomstige ontwikkelingen van de weg tussen Emmen en Klazienaveen? Kom dan langs op de inloopbijeenkomst en laat jouw stem horen!

Datum en locatie:

Maandag 22 april 2024
Tijd: 16:00 – 20:00 uur
Locatie: Sporthal de Zon, Leeuw 1, Klazienaveen

Dinsdag 23 april 2024
Tijd: 16:00 – 20:00 uur
Locatie: Dorpshuis De Klink, Rietdekkershof 5, Nieuw-Dordrecht

We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en samen te werken aan een betere bereikbaarheid van onze regio!

Meer informatie

Lees meer op mmbereikbaar.nl.

(C) Afbeelding Google Maps