Stroomstoring van 1,5 uur in Klazienaveen, Klazienaveen-Noord, Barger-Compascuum

Klazienaveen Klazienaveen-Noord Barger-Compascuum zonder stroom - stroomstoring

Vanmiddag hebben diverse huishouden in Klazienaveen, Klazienaveen-Noord en Barger-Compascuum zo’n anderhalf uur lang zonder stroom gezeten door een plotselinge stroomstoring. De oorzaak blijft vooralsnog een mysterie, maar de impact was duidelijk: minstens 1179 adressen kwamen zonder elektriciteit te zitten, volgens Enexis, de netbeheerder.

Snel opgelost

De chaos begon rond 12.30 uur toen de storing bij Enexis werd gemeld. Bewoners in het noordelijke deel van Klazienaveen, Klazienaveen-Noord en Barger-Compascuum werden getroffen door de uitval. Gelukkig slaagden de technici erin de situatie binnen anderhalf uur na de eerste melding aan te pakken, waardoor de stroom weer vlot werd hersteld.

Oorzaak stroomstoring

Hoewel de exacte reden achter deze onverwachte stroomstoring nog onbekend blijft, heeft Enexis snel en doeltreffend gereageerd om de getroffen gemeenschappen te helpen. Dit incident benadrukt eens te meer het belang van een robuuste infrastructuur en de noodzaak van efficiënte crisisresponsmaatregelen.

Actuele storingen

Op de pagina enexis.nl/storingen-en-onderhoud kun je zien of er actuele storingen, zoals stroomstoringen, zijn en wanneer Enexis verwacht dat ze opgelost zijn.

(C) Afbeelding: Enexis