Verkeersongeval in Klazienaveen: fietser gewond

ambulance ziekenwagen trauma verkeersongeval ongeluk - InfoPortal

In Klazienaveen heeft zich zondagmiddag een verkeersongeval voorgedaan op de Broekweg. Hierbij raakte een fietser gewond na een aanrijding door een auto. Het incident, dat plaatsvond op een doorgaans rustige route, resulteerde in verwondingen voor de betrokken fietser, die onmiddellijk naar het ziekenhuis is overgebracht.

Eerste hulp

De automobiliste, die betrokken was bij het verkeersongeval, verleende eerste hulp aan de gewonde fietser. Echter, door de intensiteit en de schok van het gebeuren, raakte zij zelf ook in een shocktoestand. Voor haar is eveneens medische assistentie ingeroepen en zij is voor ondersteuning naar het ziekenhuis gebracht.

Traumahelikopter

Het incident escaleerde snel, waardoor in eerste instantie een traumahelikopter werd opgeroepen. Deze is echter kort na de oproep weer geannuleerd, aangezien het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel de situatie onder controle had.

Lees ook: Joost Klein vertrekt vol ambities naar het Eurovisie Songfestival in Malmö

Lees ook: Vrachtwagen met patat gekanteld: Duitse snelweg naar Zwartemeer afgesloten

Toedracht van het verkeersongeval

De lokale autoriteiten onderzoeken momenteel de exacte toedracht van het ongeval, waarbij de veiligheid van fietsers en de omstandigheden rond de Broekweg nader worden bekeken. Dit incident benadrukt het belang van verkeersveiligheid en de noodzaak voor zowel fietsers als automobilisten om alert te blijven en de verkeersregels nauwgezet te volgen.

Bron: RTV Drenthe / Afbeelding Afbeelding van Dirk Van Elslande via Pixabay