Voertuig te water op Bladderswijk OZ in Oranjedorp: hulpdiensten uitgerukt

ambulance ziekenwagen hulpdiensten - InfoPortal

Nieuw-Dordrecht/Oranjedorp – Maandagochtend rond kwart over acht zijn hulpdiensten uitgerukt. Er was een voertuig te water geraakt op de Bladderswijk OZ in Oranjedorp. Bij het ongeval zijn mogelijk één of meerdere personen gewond geraakt.

Incidenten en oorzaak

De oorzaak van het ongeval is momenteel nog onbekend. Het incident vond plaats in Oranjedorp, een plaats in de provincie Drenthe die onder de P2000-regio Drenthe valt. De hulpdiensten werden snel gealarmeerd en reageerden adequaat op de noodsituatie.

Lees ook: 9 juni huifkartocht langs de bruggen in Klazienaveen

Lees ook: Wethouder Emmen maakt excuses voor vernietiging archeologisch erfgoed Oranjedorp

Reactie van hulpdiensten

In Nieuw-Dordrecht/Oranjedorp komen 112 meldingen binnen bij de veiligheidsregio Drenthe, waarna deze via het P2000-systeem worden doorgestuurd naar de juiste hulpdiensten. Bij dit specifieke ongeval werden zowel de brandweer, ambulancedienst als politieagenten gealarmeerd en snel ter plaatse gestuurd om hulp te bieden.

Veiligheidsmaatregelen hulpdiensten

Bij het arriveren op de plek van het ongeval hebben de hulpdiensten onmiddellijk de nodige veiligheidsmaatregelen getroffen om de situatie onder controle te krijgen. Het is op dit moment niet bekend of er daadwerkelijk gewonden zijn gevallen. Er is sprake van dat er mogelijk één of twee gewonden zijn gevallen.

Blijf veilig

Dit incident herinnert ons aan het belang van voorzichtigheid in het verkeer, vooral in de vroege ochtenduren wanneer zichtbaarheid en wegcondities vaak slechter kunnen zijn. Zorg ervoor dat je altijd alert blijft en je aan de verkeersregels houdt om ongelukken te voorkomen.

Blijf op de hoogte van verdere ontwikkelingen via lokale nieuwsbronnen en wees voorzichtig op de weg!