Weg Klazienaveen – Emmen (N862) tijdelijk afgesloten

wegwerkzaamheden rotonde weg emmen - klazienaveen n862 - InfoPortal

In de nacht van donderdag 20 op vrijdag 21 juni aanstaande vindt er onderhoud plaats aan de rotonde in de weg Klazienaveen – Emmen (N862) ter hoogte van de Edisonstraat. De borden met de omleidingsroute zijn inmiddels geplaatst.

Schagen Infra voert in opdracht van de gemeente Emmen onderhoudswerkzaamheden uit aan de rotonde op de weg Klazienaveen – Emmen ter hoogte van de Edisonstraat / Routiers. De werkzaamheden bestaan uit het asfalteren van de rotonde, waarvoor deze tijdelijk wordt afgesloten.

Lees ook: Betere leefbaarheid in kleinere plaatsen in Drenthe

Lees ook: Groenten mogelijk duurder door aanhoudende regen

Lees ook: Inloopbijeenkomst weg Emmen-Klazienaveen N862

Tijdelijke wegafsluiting N862

De rotonde zal afgesloten zijn vanaf donderdag 20 juni om 18:00 uur tot 21 juni 2024 om 02:00 uur. Om de weggebruikers tijdig te informeren, zijn begin juni al informatieborden geplaatst die de aankondiging van de stremming aangeven.

Omleidingsroute

Tijdens de werkzaamheden wordt een omleidingsroute ingesteld, aangegeven met de bekende gele omleidingsborden. Schagen Infra heeft ervoor gekozen om het werk in de avond en nacht uit te voeren om zo min mogelijk hinder voor het verkeer te veroorzaken.

Belangrijke informatie voor weggebruikers

Als je in deze periode gebruik maakt van de weg Klazienaveen – Emmen (N862), houd dan rekening met de omleiding. Volg de aangegeven route om vertragingen te voorkomen. Plan je reis zorgvuldig en wees voorbereid op mogelijke extra reistijd door de werkzaamheden.

Voor meer informatie over de werkzaamheden en updates, kun je de website van de gemeente Emmen raadplegen.

(C) Afbeelding: Google Maps